• Fri fragt over 1.250,-
  • Hurtig levering 2-3 hverdage
  • 14 dages fortrydelsesret

Handelsbetingelser

VELKOMMEN TIL GENEREUX

Fast lav fragtpris fra 59,- kr. til pakkeshop

- Fragtfri levering fra 1.250,- kr. (på webordre).


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Genereux. 
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Genereux. 
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Genereux' side, er denne af vejledende art.

Her i wepshoppen kan du betale med DANKORT/VISA DANKORT + MOBILEPAY.
 

LEVERINGSBETINGELSER
Efter at vi har modtaget betaling, fragtes ordren med GLS, inden for 2-5 hverdage.
Hver opmærksom på leveringsadresse er et sted, hvor køber er til stede i dagtimer på hverdage, (f.eks arbejdsadresse). Er det ikke muligt, angiv evt. et sted på pobælen, hvor fragtmanden kan stille vinene, (f.eks: i carport, på trappen ned til kælderen osv.). Vi gør dog opmærksom på, at ved sådanne leveringer, overgår ansvaret/risikoen efterfølgende til køber!
Er der ingen hjemme og ikke angivet et sted, hvor pakken må stilles, leveres pakken til nærmeste GLS pakkeshop. De modtager en sms vedr., hvor og hvornår pakken kan afhentes, i shoppen.

Levering af varer fra Genereux anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. 

Risikoen for varer købt af Genereux overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Genereux, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Genereux.
 

FRAGTPRISER GLS PAKKESHOP
1-3 FLASKER: 49,- KR. (Nærmeste GLS PakkeShop).
4-6 FLASKER: 59,- KR. (Nærmeste GLS PakkeShop).
7-12 FLASKER: 79,- KR. (Nærmeste GLS PakkeShop).

FRAGTPRISER GLS PRIVATE DELIVERY
1-3 FLASKER: 69,- KR. 
4-6 FLASKER: 79,- KR. 
7-12 FLASKER: 99,- KR. 

(ALLE WEBORDRE PÅ 1.250,- KR. OG DEROVER LEVERES FRAGTFRIT)!


AFHENTNING PÅ VESTERBROGADE
Torsdage ml. kl. 16-18. (Ellers efter aftale på Tlf. 27 22 23 95).
adr.: Vesterbrogade 20b, Kld., 1620 Kbh. V.
Vi bruger MobilePay: 2722 2395, Eller Kontant betaling i kælderen.

AFHENTNING I KARLSLUNDE
Efter aftale på Tlf. 27 22 23 95, typisk hverdage ml. kl. 16-18.
adr.: Højvangen 87, 2690 karlslunde.
 

PRIS OG BETALING
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med DANKORT/VISA DANKORT + MOBILEPAY eller overførsel via din NETBANK.
Alle priser i Genereux - på web-adressen http://www.genereux.dk - er inkl. Moms.
Fortrydelsesret: Genereux yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.


Se Fødevarestyrelsens Smiley rapport her


PERSONDATAPOLITIK hos Genereux
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Genereux.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
Genereux indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
Gennemfører et køb af vores produkter
Opretter en kundekonto
Tilmelder dig vores nyhedsbrev

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på genereux.dk er Genereux v/Thomas Brinkløv Højvangen 87, 2960 Karlslunde – CVR-nr. 28259425.

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.
Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.
Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS/Pakkelabels.dk med henblik på levering af dine indkøb.
har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse mailbox@genereux.dk.